КОЛИЧКА

ЗАХРАНКИ

Захранки за шаранджийски риболов

Марка: CPK Модел: CPK Clasic Catcher Nada Umeda Squid
Микс за спод CPK Spod Special Mix 3kg.Напълно готов за употреба микс за спод с несравнимо ниво на привлекателност, идеален за захранване при риболов на шаран.На първо място, CPK Spod Special Mix предлага перфектния баланс между хранене и привличане, тъй като съдържа както малки пелети (2, 4 и 8 мм)..
7.50 лв
Без данък:7.50 лв
Марка: DYNAMITE Модел: DB Big Fish River Cheese & Garlic
Захранка DB Big Fish River Cheese & Garlic.Dynamite Baits Big Fish River е подхранка за речен риболов на мряна, шаран, кефал и платика. Продуктът представлява тежка фуражна смес, която съдържа различни по размер частици, предназначени за размиване в различни скорости на течение.Подхранката е с в..
21.00 лв
Без данък:21.00 лв
Модел: Захранка Formaggio Geel Van Den Eynde
Захранка Formaggio Geel Van Den Eynde.Подхранка специално създадена да привлича всички видове речна риба. Тя може да бъде използвана за риболов в почти всички Европейски реки и други течащи води. Силният аромат на сирене ще привлече риби като мряна, кефал, морунаж, скобар и много други.Захранка с ар..
11.00 лв
Без данък:11.00 лв
Модел: Marine Classic Van Den Eynde
Захранка Marine Classic Van Den Eynde.Marine Classic е изключително привлекателен за шарана, тъй като има силен рибен аромат и съдържа морски водорасли, които стимулират апетита му. Достигайки дъното, захранката бързо се разтваря, за да привлече повече риби. Перфектна е за риболов на фидер.Аромат на..
11.00 лв
Без данък:11.00 лв
Марка: Serie Walter Модел: Maros EA Record Method Feeder 2kg
Захранка Maros EA Record Method Feeder 2kg.Method Feeder е лепкава захранка със сладко-пикантен аромат, допълнена с малко рибено брашно и хрупкави микропелети. Зърнената и структура и лепкавоста и са адаптирани към метод фидер риболова, така че да се залепва добре, когато се притисне в кошницат..
12.00 лв
Без данък:12.00 лв
Марка: Serie Walter Модел: Maros EA Record River 2kg
Захранка Maros EA Record River 2kg. Светлокафява на цвят речна захранка с аромат на сирене и карамел, с голям ефект върху шарана, едрата платика и каракуди.Захранка Maros EA Record River 2kg.През последните години Maros-Mix разшири продуктовата си гама с EA Record. Захранките от тази серия са направ..
11.00 лв
Без данък:11.00 лв
Марка: MG special carp Модел: MG Special Carp-Krill
Със силен аромат на ракообразни, брашното от крил е 100% натурална съставка, която се определя от високото съдържание на протеини, витамини и аминокиселини. Добавянето му към сместа на захранката създава примамка с високо ниво на протеин и гранулация, която може да се използва по всяко време на ..
8.00 лв
Без данък:8.00 лв
Марка: MG special carp Модел: MG Special Carp-Robin Red & Fishmeal
Както подсказва името, това е най-сложната захранка в гамата на MG Special Carp, която се доближава най-много до микса на бойли. С високо съдържание на рибно брашно и Robin Red, захранката може да се използва чрез овлажняване с вода и в комбинация с различни ликуиди и атрактанти.Захранката робин ..
7.90 лв
Без данък:7.90 лв
Марка: MG special carp Модел: MG Special Carp-Squid & Octopus
Захранка за риболов с аромат калмар и октопод. Специално проектирана захранка с аромат на калмар и октопод, за използване при кратки риболовни сесии. Богата на атрактанти, със средно количество зърна и внимателно подбрани съставки, гарантира непрекъснатото присъствие на риба в зоната на стръвта...
5.90 лв
Без данък:5.90 лв
Марка: MG special carp Модел: MG Special Carp-TTX & Betain
Микс базиран на съставка, която се радва на признателност от все повече рибари, захранката с TTX се различава от другите захранки за риболов, както по специфичния аромат, даден от тази съставка, така и по усвояемостта, придадена от бетаина. Захранката може да се използва, чрез овлажняване с вода..
5.90 лв
Без данък:5.90 лв
Марка: MG special carp Модел: MG Special Carp-Tutti Frutti
Захранка за риболов с аромат тути фрути. Специално проектирана захранка с аромат на микс от плодове, за използване при кратки риболовни сесии. Богата на атрактанти, със средно количество зърна и внимателно подбрани съставки, гарантира непрекъснатото присъствие на риба в зоната на стръвта. Захранк..
5.90 лв
Без данък:5.90 лв
Марка: MG special carp Модел: MG Special Carp-Universal
Специално проектирана захранка, за използване при кратки риболовни сесии. Богата на атрактанти, със средно количество зърна и внимателно подбрани съставки, гарантира непрекъснатото присъствие на риба в зоната на стръвта. Захранката MG Special Carp ви дава много по-добри резултати чрез добавяне н..
5.90 лв
Без данък:5.90 лв
Марка: MG special carp Модел: MG Special Carp-Ванилия
Захранка за риболов с аромат на ванилия. Специално проектирана захранка с аромат на ванилия, за използване при кратки риболовни сесии. Богата на атрактанти, със средно количество зърна и внимателно подбрани съставки, гарантира непрекъснатото присъствие на риба в зоната на стръвта. Захранката MG ..
5.90 лв
Без данък:5.90 лв
Марка: MG special carp Модел: MG Special Carp-Мед
Захранка за риболов с аромат на мед. Специално проектирана за използване при кратки риболовни партита. Богата на атрактанти, със средно количество зърна и внимателно подбрани съставки, гарантира непрекъснатото присъствие на риба в зоната на стръвта. Захранката MG Special Carp ви дава много по-доб..
5.90 лв
Без данък:5.90 лв
Марка: MG special carp Модел: Захранка MG Special Carp-Чесън
Специално проектирана захранка с аромат на чесън, за използване при кратки риболовни сесии. Богата на атрактанти, със средно количество зърна и внимателно подбрани съставки, гарантира непрекъснатото присъствие на риба в зоната на стръвта. Захранката MG Special Carp ви дава много по-добри резултат..
5.90 лв
Без данък:5.90 лв
Показани 1 от 15 | 24 (2 Страници)
Ние използваме "бисквитки". Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това.