КОЛИЧКА

ПЕЛЕТИ

Пелетите за шаран са популярна алтернатива на бойлите и има няколко ключови разлики между двете. Първо, пелетите обикновено се предлагат в по-широк диапазон от размери, отколкото бойли, с размери от 3 мм до 21 мм на пазара и подобно на бойлите, размерът на пелетата за шаран, който изберете зависи от вашия стил на риболов и размера от риба, към която се насочвате. Втората голяма разлика между бойлите и пелетите е тяхната скорост на разграждане. Пелетите са много по-меки от бойлите във водата и ще се разтворят на каша, когато се накиснат – всъщност те са ефективно компресирана примамка. Това ги прави идеални за фидер риболов. Самите пелети могат да се различават по размер, можете да получите рибни пелети в насипно състояние или с еднакъв размер, или в смесена торба. Колкото по-голяма е гранулата, толкова по-голяма е рибата, която сте склонни да хванете.

 

Пелетите са с високо съдържание на масло и се разглеждат, като една от най-атрактивните форми на примамка през летните месеци. Те са с високо съдържание на протеини, които ще поддържат храненето на шарана с часове, след като са започнали и са сравнително евтини в сравнение с други форми на стръв, което е идеално за „малко и често“ стилове на безплатно хранене. Пелетите за шаран са  една от най-универсалните форми на примамка. Можете да смесите голяма част от рибните пелети в смес за примамка, да ги използвате компресирани в хранилка или монтирани като част от настройката на вашата стръв за кука. Както при всички примамки, които обсъдихме, пелетите също се предлагат в огромна гама от вкусове, въпреки че повечето от пелетите са склонни да са с ултра-месест и рибен вкус, а не по-сладки.

 


<

Марка: MG special carp Модел: Пелети 4мм MG Special Carp – Belachan
Пелети 4мм с аромат белачан ( ферментирали скариди ). Пелетите MG Special Carp мога да се използват през всеки сезон, за захранване с PVA, директно във вашата захранка комбинирана с топчета и семена, при метод фидер, а за допълнително привличане, може да хидратирате с CSL, Mixamino, Lichid Nutriv..
5.50 лв
Без данък:5.50 лв
Марка: MG special carp Модел: 4мм MG Special Carp – Garlic
. Пелети 4мм с аромат на чесън. Пелетите MG Special Carp мога да се използват през всеки сезон, за захранване с PVA, директно във вашата захранка комбинирана с топчета и семена, при метод фидер, а за допълнително привличане, може да хидратирате с CSL, Mixamino, Lichid Nutriv...
5.50 лв
Без данък:5.50 лв
Марка: MG special carp Модел: 4мм MG Special Carp – Mix
Пелети 4мм, без аромат. Пелетите са различни цветове и са без аромат за можете да ги овкусите с ликуид по ваше предпочитание, а за допълнително привличане, може да хидратирате с CSL, Mixamino, Lichid Nutriv. Пелетите MG Special Carp мога да се използват през всеки сезон, за захранване с PVA, дир..
5.50 лв
Без данък:5.50 лв
Марка: MG special carp Модел: 4мм MG Special Carp – Robin Red
Пелети 4мм с аромат Робин Ред, като за направата им е използвана оригиналната съставка Robin Red на Haith’s. Пелетите MG Special Carp мога да се използват през всеки сезон, за захранване с PVA, директно във вашата захранка комбинирана с топчета и семена, при метод фидер, а за допълнително привли..
5.50 лв
Без данък:5.50 лв
Марка: MG special carp Модел: Пелети 4мм MG Special Carp – Squid&Octopus
Пелети 4мм с аромат на калмар и октопод. Пелетите MG Special Carp мога да се използват през всеки сезон, за захранване с PVA, директно във вашата захранка комбинирана с топчета и семена, при метод фидер, а за допълнително привличане, може да хидратирате с CSL, Mixamino, Lichid Nutriv...
5.50 лв
Без данък:5.50 лв
Марка: MG special carp Модел: Пелети 4мм MG Special Carp – Strawberry & Honey
Пелети 4мм с аромат на ягода и мед. Пелетите MG Special Carp мога да се използват през всеки сезон, за захранване с PVA, директно във вашата захранка комбинирана с топчета и семена, при метод фидер, а за допълнително привличане, може да хидратирате с CSL, Mixamino, Lichid Nutriv...
5.50 лв
Без данък:5.50 лв
Марка: MG special carp Модел: Пелети 4мм MG Special Carp – Sweetcorn
Пелети 4мм с аромат на сладка царевица. Пелетите MG Special Carp мога да се използват през всеки сезон, за захранване с PVA, директно във вашата захранка комбинирана с топчета и семена, при метод фидер, а за допълнително привличане, може да хидратирате с CSL, Mixamino, Lichid Nutriv...
5.50 лв
Без данък:5.50 лв
Марка: MG special carp Модел: 4мм. MG Special Carp – Strawberry
Пелети 4мм с аромат ягода. Пелетите MG Special Carp мога да се използват през всеки сезон, за захранване с PVA, директно във вашата захранка комбинирана с топчета и семена, при метод фидер, а за допълнително привличане, може да хидратирате с CSL, Mixamino, Lichid Nutriv...
5.50 лв
Без данък:5.50 лв
Марка: STARBAITS Модел: Пелети SB Bagging Pellets Garlic Fish
Пелети SB Bagging Pellets Garlic Fish.Пелети с размер 2мм. предназначени за използване с PVA торбички. SB Bagging Pellets Garlic Fish, могат да се използват и при риболов с метод фидер.Предоставят комбинация от чесън и риба в 3 различни форми:1. Етерични масла с екстракт от чесън за силна атрак..
15.90 лв
Без данък:15.90 лв
Марка: STARBAITS Модел: SB Bagging Pellets Hot Demon
Пелети SB Bagging Pellets Hot Demon.Пелети с размер 2мм. предназначени за използване с PVA торбички. SB Bagging Pellets Hot Demon, могат да се използват и при риболов с метод фидер.Продуктите от серията Hot Demon са приготвени от естествени продукти с много високо качество без аромати и синтетични о..
15.90 лв
Без данък:15.90 лв
Марка: T BAITS Модел: T-BAITS Carp Pellets 1 kg
Рибните пелети са перфектното допълнение към базовия микс за захранка.Високото съдържание на естествени рибни протеини стимулира апетита и привлича рибите.Пелетите са перфектно допълнение към царевица, коноп и други семена, като обогатяват захранката с ценни естествени протеини. Различните разм..
8.00 лв
Без данък:8.00 лв
Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)
Ние използваме "бисквитки". Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това.