КОЛИЧКА

ВЛАКНА ЗА МОНТАЖ

Влакна за монтаж за шаранджийски риболов на топ цени с отлично качество
Марка: Katran Модел: Монофилно влакно за монтажи KATRAN ZIG RIG, 100 m
Специална разработка за риболов на малка и средна дълбочина. Близко до повърхността. Високо качествен кополимер от ново поколение, който позволява риболов с малки диаметри при високи натоварвания . Иновативна технология за супер плътно антиабразивно покритие на влакното го предпазва от наранявания и..
12.00 лв
Без данък:12.00 лв
Марка: Katran Модел: Плетено влакно без покритие KATRAN ENDURO, 20 m
Katran ENDURO е тънко и в същото време издръжливо на възли влакно за поводи, изтъкано от висококачествена комбинация от влакна Tualon.ENDURO има максимална устойчивост на износване, работи перфектно при тежки условия на дъното, издържа на драскотини, причинени от черупки или скали.Цветовото реш..
27.00 лв
Без данък:27.00 лв
Марка: Katran Модел: KATRAN KORUND, 20 m
Идеално кръгъл, много здрав, бързо потъващ материал за поводи без облицовка изплетен от влакна с тъмно и светло зелен цвят. Идеално държи на възел и е с практически нулева разтегливост. Плътно изплетен шнур от два материала : влакна полиестер и влакна DYNEEMA. Изключва възможността за оплитания или ..
18.00 лв
Без данък:18.00 лв
Марка: Katran Модел: Плетено влакно без покритие KATRAN TERMIT, 20 m
Плаващ материал за поводи без покритие със средна твърдост и зелен цвят. С по-тънък диаметър в сравнение с аналогични продукти от този клас. Това се постига с използването на двата вида материал Dyneema и Tualon. Материалът има отлични антиабразивни свойства и висока сигурност на възел. Предназначен..
22.00 лв
Без данък:22.00 лв
Марка: Katran Модел: Плетено влакно без покритие KATRAN TUAREG, 20 m
отъващ материал за поводи без облицовка, със средна твърдост. Еластичен и сигурен има по-малък диаметър в сравнение с аналогични продукти от този клас. Изработен е от комбинация на Tualon и Kevlar. Това го прави особено здрав и устойчив на повреди в тежки условия на риболов. Камуфлажната окраска от ..
19.00 лв
Без данък:19.00 лв
Марка: Katran Модел: Плетено влакно с покритие KATRAN COBRA, 20 m
Потъващ материал за поводи с много твърда облицовка. Мек и еластичен, държи идеално на възел, със изключително здрава сърцевина. Кафевият му цвят го прави незабележим на тъмно дъно. Изработен е от два иновативни и различни по свойства материала DYNEEMA материали. Много висока износоустойчивост проти..
28.00 лв
Без данък:28.00 лв
Марка: Katran Модел: Плетено влакно с покритие KATRAN GURZA, 20 m
Потъващ материал за поводи с много твърда облицовка. Мек и еластичен, държи идеално на възел, със изключително здрава сърцевина. Зеленият му цвят го прави незабележим на обрасло дъно. Изработен е от два иновативни и различни по свойства материала DYNEEMA. Много висока износоустойчивост против черупк..
28.00 лв
Без данък:28.00 лв
Марка: Katran Модел: Плетено влакно с покритие KATRAN HAMELION, 20 m
Бързо потъващ материал за поводи с облицовка. Много мек и еластичен. Камуфлажният му цвят го прави незабележим на всякакво дъно. Много здрава сърцевина.Здравината му на възел е забележителна. Изработен е от два иновативни и различни по свойства материала TUALON и DYNEEMA. Много висока износоустойчив..
32.00 лв
Без данък:32.00 лв
Марка: Katran Модел: Плетено влакно с покритие KATRAN MANTA, 10 m
Материал за поводи с облицовка в кафяв и Зелен цвят, с акция 45 либри. Изработен е от два иновативни и различни по свойства материала TUALON и DYNEEMA. Издържа на ударите и дърпането и на много диви трофейни речни риби. Употребата на материала Туалон изключва скъсването или нараняването на повода от..
21.00 лв
Без данък:21.00 лв
Марка: Katran Модел: Плетено влакно с покритие KATRAN TARANTUL, 20 m
..
30.00 лв
Без данък:30.00 лв
Марка: KORDA Модел: DARK MATTER TUNGSTEN HOOKLINK COATED 25 lb brown
Кафяво влакно за монтажи с покритие на английската марка КОРДА .Това влакно няма да ви предаде дори и в най - тежките условия за риболов .Предлага се във вариант 25 либри ...
36.00 лв
Без данък:36.00 лв
Марка: KORDA Модел: KORDA BASIX BRAIDED HOOKLINK 10M
Материалът BASIX Braided Hooklink е много гъвкав, но същевременно здрав и устойчив на износване и се връзва много добре с всеки конвенционален възел за риболов.Той е „камуфлажно зелен“ на цвят и ще се слее добре с каквото и да е езеро, върху което ловите.Предлага се в избор от 25lb и ..
16.00 лв
Без данък:16.00 лв
Марка: KORDA Модел: ПОВОД KORDA SUPER NATURAL GREEN 25 LB
Отлично уплетено влакно, изключително гъвкаво и много здраво.Благодарение на своята гъвкавост, Supernatural е особено подходящо за риболов над мек дънен грунт, като тиня, водорасли или наноси. В допълнение, Supernatural поляга внимателно върху контурите на дънния релеф, извън обсега на шарана...
35.00 лв
Без данък:35.00 лв
Модел: KRYSTON JACKAL OLIVE GREEN
JACKAL Произведен изцяло от висок клас нишки Jackal е излъгал риби с изключителни размери , както у нас така и в чужбина с лекота. Той е с забележително нискък диаметър и е достатъчно здрав, за да се справи с всички изисквания, които съвременния специалист може са желае . Уникалната мулти-покритие J..
34.00 лв
Без данък:34.00 лв
Модел: KRYSTON SUPER MANTIS GREEN 15 lb
SUPER MANTIS. Този повод не бива да се подценява,той е поставил редица световни и национални рекорди. Това е лесно да се види защо тази линия се превърна в.доказан победител за десетки хиляди рибари по целия свят.Неговият изключително нисък диаметър позволява представяне фин монтаж за предпазливи ри..
34.00 лв
Без данък:34.00 лв
Показани 1 от 15 | 17 (2 Страници)
Ние използваме "бисквитки". Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това.