КОЛИЧКА

ОСНОВНИ ВЛАКНА

Висококачествени монофилни влакна  /основни влакна/  за риболов на шаран на ниски цени. Отличават се с различни диаметри, мекота, цвят и дължина.

Монофилното влакно е здраво, гъвкаво, устойчиво на износване и е почти невидимо във водата. Повечето монофилни влакна за основната линия се произвеждат по най-съвременни технологии с помощта на висококачествени полимери и с отлично покритие, запазващо качествата на влакната за дълъг период от време. Лидер в тази категория е Katran Neon със своето флуоресцентно покритие, което му придава отлична видимост, както през деня, така и през нощта.

Модел: Quantum Quattron PT Salsa 275m
Quantum Quattron PT Salsa 275m влакно за риболов. Прозрачно червено влакно с изключителни качества. Червеното оцветяване, което прави линията лесно да се идентифицира и да се вижда над водата за риболовеца, изчезва на дълбочина&nb..
19.50 лв
Без данък:19.50 лв
Модел: Quantum Quattron PT Salsa
Влакно Quantum Quattron PT Salsa. Прозрачно червено влакно с изключителни качества. Червеното оцветяване, което прави линията лесно да се идентифицира и да се вижда над водата за риболовеца, изчезва на дълбочина 1.3 метра.&nb..
95.00 лв
Без данък:95.00 лв
Марка: Katran Модел: Монофилно основно влакно KATRAN Crypton Symbios
Тайната за успеха на Katran Crypton Symbios се крие в оптималната комбинация от предимствата на своите конкуренти.Symbios е влакно от най-висок клас, като съотношението здравина-диаметър е най-високото от гамата на Katran. Използвана е иновативна технология за пречупване на светлината, която прикрив..
68.00 лв
Без данък:68.00 лв
Марка: Katran Модел: Монофилно основно влакно KATRAN SYNAPSE CITRON
Катран Цитрон е гладко, меко и издръжливо на възли влакно в лимоново жълт цвят. Изработено е от ко-полимери с ниска разтегливост от 12-13%, и потъва отлично под водата. Специалното му покритие намалява триенето във водачите при кастинг, което позволява изхвърляне на по-голяма дистанция. Яркото лимон..
23.00 лв
Без данък:23.00 лв
Марка: Katran Модел: Монофилно основно влакно KATRAN SYNAPSE ECLIPSE
Нашата задача тук беше да създадем универсално флуоресцентно кополимерно монофилно риболовно влакно. Невидимо за рибите през всичките 24 часа на денонощието, в съчетание с висока видимост за риболовците през тъмната част на денонощието. Използвайки много подобна технология, както при производството ..
55.00 лв
Без данък:55.00 лв
Марка: Katran Модел: Монофилно основно влакно KATRAN SYNAPSE NEON
Монофилно основно влакно KATRAN SYNAPSE NEONШаранджийско влакно Katran Neon е с отличителен ярък неоново-жълт цвят. То е здраво на възел, меко и гладко. Здравото му огледално покритие го предпазва от надирания и от суровите слънчеви лъчи.Катран Неон е прозрачно, но благодарение на спе..
42.00 лв
Без данък:42.00 лв
Марка: Katran Модел: KATRAN SYNAPSE NEON 0,437
Монофилно основно влакно KATRAN SYNAPSE NEONШаранджийско влакно Katran Neon е с отличителен ярък неоново-жълт цвят. То е здраво на възел, меко и гладко. Здравото му огледално покритие го предпазва от надирания и от суровите слънчеви лъчи.Катран Неон е прозрачно, но благодарение на спе..
58.00 лв
Без данък:58.00 лв
Марка: Katran Модел: Монофилно основно влакно KATRAN SYNAPSE Wild Carp
Шаранджийско влакно Katran Wild Carp е специално разработено за риболов на див шаран и амур на големи дистанции.То се отличава с много ниска разтегливост от 7-9%, което забележително увеличава чувствителността на линията и кълването се усеща в пъти по-ясно и бързо.Катран Уаил Карп е&n..
38.00 лв
Без данък:38.00 лв
Модел: Sufix Ultra Knot Opaque Yellow
Шаранско влакно Sufix Ultra Knot Opaque Yellow.Sufix Ultra Knot е еластично монофилно влакно с ниска памет, висока якост на възел и добра устойчивост на абразия.Тази надеждна линия лови добре в много сладководни и морски риболовни ситуации.Влакното е с ярко жълт цвят. Това прави линията изключително..
32.00 лв
Без данък:32.00 лв
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)
Ние използваме "бисквитки". Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това.