КОЛИЧКА

ТОПЧЕТА ЗА ЗАХРАНКА

ТОПЧЕТА ЗА ЗАХРАНКА
Марка: CPK Модел: CPK Old School Crab Pruna
CPK Old School Crab Pruna протеинови топчета 5kg.Бойли, създадени на базата на богата смес от рибно брашно, с точни дози протеин и аминокиселини.Съдържание: рибно брашно, соево брашно, млечни деривати, царевично нишесте, царевица, пшеница, просо, рапица, ориз, Robin Red, WPC, брашно с мая, E420, E21..
72.00 лв
Без данък:72.00 лв
Марка: CPK Модел: CPK Old School Hot Krill
CPK Old School Hot Krill протеинови топчета 5kg.Бойли, създадени на базата на богата смес от рибно брашно, с точни дози протеин и аминокиселини.Съдържание: рибно брашно, соево брашно, млечни деривати, царевично нишесте, царевица, пшеница, просо, рапица, ориз, Robin Red, WPC, брашно с мая, E420, E211..
72.00 лв
Без данък:72.00 лв
Марка: DYNAMITE Модел: Dynamite Baits Robin Red Boilies
Dynamite Baits Robin Red Boilies – протеинови топчета, за които е използвана добавка Robin Red, която е една от най-добрите атрактанти за шаран на пазара. Съдържат нискотемпературно обработено рибно брашно, Haith’s® птича храна и Робин ред за богат и пикантен вкус. Силната миризма прави тези топчета..
28.00 лв
Без данък:28.00 лв
Марка: DYNAMITE Модел: Dynamite Baits The Source Boilies – протеинови топчета
Стръв, която няма нужда от представяне – The Source Boilies е най-продаваният продукт под формата на протеинови топчета, с който марката Dynamite Baits може да се похвали. Създадени са от личната рецепта на Тери Хърн, която включва 100% натурални съставки.В нея влизат високопротеиново рибено брашно ..
28.00 лв
Без данък:28.00 лв
Марка: MG special carp Модел: MG Special Carp Corn ,Tigernuts 2 kg
Протеинови топчета с аромат на сладка царевица и тигров фъстък . Топчетата са направени от най -висококачествената микс, имат интензивен вкус, който лесно може да бъде забелязан от шарана, с много висока хранителна стойност и балансиран протеин. Течната част, от която се произвеждат бойлите, има..
23.90 лв
Без данък:23.90 лв
Марка: MG special carp Модел: MG Special Carp Frankfurter spicy 2 kg
Протеинови топчета с аромат на пикантен франкфуртер. Бойлите на основа Fismeal (Рибно брашно) са направени от най –висококачествен микс, произведен от MG Special Carp. Имат интензивен аромат, който лесно може да бъде забелязан от шарана, с много висока хранителна стойност и протеинов баланс. Преп..
23.90 лв
Без данък:23.90 лв
Марка: MG special carp Модел: MG Special Carp Mussel 2 kg
Протеинови топчета с аромат на мида. Топчетата са направени от най -висококачествената микс, имат интензивен вкус, който лесно може да бъде забелязан от шарана, с много висока хранителна стойност и балансиран протеин. Течната част, от която се произвеждат бойлите, има висококачествени компоненти,..
23.90 лв
Без данък:23.90 лв
Марка: MG special carp Модел: MG Special Carp Scopex Spicy 2 kg
Протеинови топчета за стръв с аромат скопекс. Протеновите топчета от серията Betaine Plus+ на MG Special Carp са предватирително дипнати поръсени със атрактант на прах, като са разработени да бъдат достъпни, изключително атрактивни, със силен аромат, висока хранителна стойност, каращи рибата да ..
23.90 лв
Без данък:23.90 лв
Марка: T BAITS Модел: T-BAITS Spicy fish PRO, 1 kg
T-BAITS Spicy Fish  PRO  се отличават с рибния си аромат и лют вкус.Предлагат се в 2 варианта - бързо и бавноразтворими. PRO серията на Т-БАЙТС се отличава с двойно повече активни съставки и аромати, спрямо нормалната серия.Бързоразтво..
28.00 лв
Без данък:28.00 лв
Марка: T BAITS Модел: Пакет протеинови топчета T-BAITS Squid and Strawberry
T-BAITS Squid and Strawberry имат силен ягодов аромат с вкус на калмариПредлагат се в 2 варианта - бързо и бавноразтворими. Бързоразтворимите са подходящи за първоначално захранване и привличане на рибата, а бавноразтворимите я задържат по-дълго врем..
17.00 лв
Без данък:17.00 лв
Марка: T BAITS Модел: Пакет протеинови топчета T-BAITS Sweetcorn, 20 mm, 1 kg
T-BAITS Sweetcorn притежават неповторим аромат на сладка царевицаПредлагат се в 2 варианта - бързо и бавноразтворими. Бързоразтворимите са подходящи за първоначално захранване и привличане на рибата, а бавноразтворимите я задържат по-дълго време на п..
17.00 лв
Без данък:17.00 лв
Марка: T BAITS Модел: ПРОТЕИНОВИ ТОПЧЕТА T-BAITS Fish & Barbeque
T-BAITS Fish and Barbeque са рибни топчета с приятен аромат на риба и печено месоПредлагат се в 2 варианта - бързо и бавноразтворими. Бързоразтворимите са подходящи за първоначално захранване и привличане на рибата, а бавноразтворимите я задържат по-..
17.00 лв
Без данък:17.00 лв
Марка: T BAITS Модел: T-BAITS Fish and Barbeque PRO 1 kg
T-BAITS Fish and Barbeque  PRO  са рибни топчета с приятен аромат на риба и печено месоT-Baits Риба и Барбекю са едни от най-популярните топчета на марката.Предлагат се в 2 варианта - бързо и бавноразтворими. PRO серията на Т-БАЙТС се ..
28.00 лв
Без данък:28.00 лв
Марка: T BAITS Модел: ПРОТЕИНОВИ ТОПЧЕТА FRANKFURTER
T-BAITS Frankfurter са топчета с аромат на прясно изпечено месоПредлагат се в 2 варианта - бързо и бавноразтворими. Бързоразтворимите са подходящи за първоначално захранване и привличане на рибата, а бавноразтворимите я задържат по-дълго време на пет..
17.00 лв
Без данък:17.00 лв
Пакет протеинови топчетаT-BAITS Spicy fish, 20 mm, 1 kg
2-3 дни 2-3 дни
Марка: T BAITS Модел: ПРОТЕИНОВИ ТОПЧЕТА T-BAITS SPICY FISH
T-BAITS Spicy Fish се отличават с рибния си аромат и лют вкусПредлагат се в 2 варианта - бързо и бавноразтворими. Бързоразтворимите са подходящи за първоначално захранване и привличане на рибата, а бавноразтворимите я задържат по-дълго време на петно..
17.00 лв
Без данък:17.00 лв
Показани 1 от 15 | 33 (3 Страници)
Ние използваме "бисквитки". Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това.