КОЛИЧКА

ПРОТЕИНОВИ ТОПЧЕТА ЗА СТРЪВ - БОЙЛИ ЗА ШАРАН

Разнообразие от протеинови топчета и бойли за шаранджийски риболов. Топчета за стръв направени от висококачествени миксове, имат интензивен вкус, който лесно може да бъде забелязан от шарана, с много висока хранителна стойност и балансиран протеин.

Когато търсите стръв за  шаран има вероятност първото нещо, което ще разгледате са протеионови топчета или бойли.  

Протеионовите топчета за шаран са най-популярният избор за шаранджийски риболовци по целия свят и не е изненада защо! Малки и кръгли, тези топчета /бойли/ са пълни с хранителни вещества и атрактори, които ще привлекат шарана.  Използват се както за стръв, така и за примамка.

Бойлите се предлагат в различни размери, обикновено между 10 мм и 20 мм в диаметър - въпреки че може да намерите някои бойли, които изпадат от този диапазон. Като общо правило, вие ще искате да приспособите размера на бойлите, които използвате, въз основа на размера на рибата, която търсите. В крайна сметка се разбира, че голямо протеиново топче няма да се побере в устата на малка риба, така че ако търсите по-малки видове, тогава би си струвало да използвате по-малък размер..

 

CPK BagMan Split Squid Pruna 10-14mm критично балансирани топчета
Ново
Марка: CPK Модел: CPK BagMan Split Squid Pruna
Уникални, двуцветни, критично балансирани топчета за шаран – комбинация от смес за протеинови топчета и смес за плуващи топчета. Предимствата на тази производствена техника са огромни – плуващия микс генерира силно видима примамка, която е изключително лека и като такава значително подобрява вашия м..
13.00 лв
Без данък:13.00 лв
CPK Flash Plus Krill 16-20mm критично балансирани топчета CPK Flash Plus Krill 16-20mm критично балансирани топчета
Ново
Марка: CPK Модел: CPK Flash Plus Krill
CPK Flash Plus Krill 16-20mm критично балансирани топчета за кука.CPK Flash Plus бойли са направени на базата на комбинация от смес за протеинови топчета и смес за плуващи топчета, с висококачествени съставки и разнообразие от аромати, които са се доказали с течение на времето. Тази комбинация е спе..
16.90 лв
Без данък:16.90 лв
CPK Flash Plus Squid Pruna 16-20mm критично балансирани топчета CPK Flash Plus Squid Pruna 16-20mm критично балансирани топчета
Ново
Марка: CPK Модел: CPK Flash Plus Squid Pruna
CPK Flash Plus Squid Pruna 16-20mm критично балансирани топчета за кука.CPK Flash Plus бойли са направени на базата на комбинация от смес за протеинови топчета и смес за плуващи топчета, с висококачествени съставки и разнообразие от аромати, които са се доказали с течение на времето. Тази комбинация..
16.90 лв
Без данък:16.90 лв
Марка: CPK Модел: CPK Old School Crab Pruna
CPK Old School Crab Pruna протеинови топчета 5kg.Бойли, създадени на базата на богата смес от рибно брашно, с точни дози протеин и аминокиселини.Съдържание: рибно брашно, соево брашно, млечни деривати, царевично нишесте, царевица, пшеница, просо, рапица, ориз, Robin Red, WPC, брашно с мая, E420, E21..
72.00 лв
Без данък:72.00 лв
Марка: CPK Модел: CPK Old School Hot Krill
CPK Old School Hot Krill протеинови топчета 5kg.Бойли, създадени на базата на богата смес от рибно брашно, с точни дози протеин и аминокиселини.Съдържание: рибно брашно, соево брашно, млечни деривати, царевично нишесте, царевица, пшеница, просо, рапица, ориз, Robin Red, WPC, брашно с мая, E420, E211..
72.00 лв
Без данък:72.00 лв
Марка: MG special carp Модел: Dumbell Wafters Feeder MG Special Carp – Capsuna 8мм
Soft Feeder Dumbell Wafters са примамки за кука, предназначени за риболов на метод на фидер. Те са напълно подходящи за използване в монтажа на косъм или с ринг за пелета или игла за стръв, като текстурата е много мека и гумена.От механична гледна точка, меките фидерни дъмбели с  ще балансират ..
11.00 лв
Без данък:11.00 лв
Модел: Dumbell Wafters Feeder MG Special Carp – LED Scopex 8мм
Soft Feeder Dumbell Wafters са примамки за кука, предназначени за риболов на метод на фидер. Те са напълно подходящи за използване в монтажа на косъм или с ринг за пелета или игла за стръв.Тяхната плаваемост е специално проектирана да балансира перфектно куките, като по този начин предлага оптимално..
13.50 лв
Без данък:13.50 лв
Марка: MG special carp Модел: Dumbell Wafters Feeder MG Special Carp – Porumb 8мм
Soft Feeder Dumbell Wafters са примамки за кука, предназначени за риболов на метод на фидер. Те са напълно подходящи за използване в монтажа на косъм или с ринг за пелета или игла за стръв, като текстурата е много мека и гумена.От механична гледна точка, меките фидерни дъмбели с  ще балансират ..
10.80 лв
Без данък:10.80 лв
Марка: DYNAMITE Модел: Dynamite Baits Robin Red Boilies
Dynamite Baits Robin Red Boilies – протеинови топчета, за които е използвана добавка Robin Red, която е една от най-добрите атрактанти за шаран на пазара. Съдържат нискотемпературно обработено рибно брашно, Haith’s® птича храна и Робин ред за богат и пикантен вкус. Силната миризма прави тези топчета..
28.00 лв
Без данък:28.00 лв
Марка: DYNAMITE Модел: Dynamite Baits The Source Boilies – протеинови топчета
Стръв, която няма нужда от представяне – The Source Boilies е най-продаваният продукт под формата на протеинови топчета, с който марката Dynamite Baits може да се похвали. Създадени са от личната рецепта на Тери Хърн, която включва 100% натурални съставки.В нея влизат високопротеиново рибено брашно ..
28.00 лв
Без данък:28.00 лв
Марка: MG special carp Модел: MG Special Carp Corn ,Tigernuts 2 kg
Протеинови топчета с аромат на сладка царевица и тигров фъстък . Топчетата са направени от най -висококачествената микс, имат интензивен вкус, който лесно може да бъде забелязан от шарана, с много висока хранителна стойност и балансиран протеин. Течната част, от която се произвеждат бойлите, има..
23.90 лв
Без данък:23.90 лв
Марка: MG special carp Модел: MG Special Carp Frankfurter spicy 2 kg
Протеинови топчета с аромат на пикантен франкфуртер. Бойлите на основа Fismeal (Рибно брашно) са направени от най –висококачествен микс, произведен от MG Special Carp. Имат интензивен аромат, който лесно може да бъде забелязан от шарана, с много висока хранителна стойност и протеинов баланс. Преп..
23.90 лв
Без данък:23.90 лв
Марка: MG special carp Модел: MG Special Carp Mussel 2 kg
Протеинови топчета с аромат на мида. Топчетата са направени от най -висококачествената микс, имат интензивен вкус, който лесно може да бъде забелязан от шарана, с много висока хранителна стойност и балансиран протеин. Течната част, от която се произвеждат бойлите, има висококачествени компоненти,..
23.90 лв
Без данък:23.90 лв
Марка: MG special carp Модел: MG Special Carp Scopex Spicy 2 kg
Протеинови топчета за стръв с аромат скопекс. Протеновите топчета от серията Betaine Plus+ на MG Special Carp са предватирително дипнати поръсени със атрактант на прах, като са разработени да бъдат достъпни, изключително атрактивни, със силен аромат, висока хранителна стойност, каращи рибата да ..
23.90 лв
Без данък:23.90 лв
Марка: MG special carp Модел: Mg Special Carp Double Boom - Attract
Критично балансирани Mg Special Carp Double Boom - Attract Серията топчета Double Boom 50/50 представляват 50% протеиново топчета и 50% поп-ъп топче. Имат силен аромат и изкрящ цвят. Повишената плаваемост и гаранцията за убождане на рибата по много по-правилен начин, правят боилите една от най-..
13.50 лв
Без данък:13.50 лв
Показани 1 от 15 | 54 (4 Страници)
Ние използваме "бисквитки". Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това.