КОЛИЧКА

ЦАРЕВИЦА

ЦАРЕВИЦА
Модел: ENTERPRISE TACKLE POP UP
Тази царевица се характеризира с тъмно жълт цвят който наподобява стара кисната царевица...
8.00 лв
Без данък:8.00 лв
IMITATION POP UP BAITS СТАРА ЦАРЕВИЦА
2-3 дни 2-3 дни
Модел: IMITATION POP UP BAITS
Плуваща ароматизирана силиконова царевица – наподобява максимално естествените сварени стари зърна, както на цвят, така и на форма.Брои в опаковка от 37 -40брПредлага се в различни ароматиCorn-ЦаревицаHoney-МедScopex-СкопаксCrab-РакMusse-Мида..
10.00 лв
Без данък:10.00 лв
Модел: IMITATION POP UP BAITS ЦАРЕВИЦА
Плуваща ароматизирана силиконова царевица – наподобява максимално естествените млечни зърна, както на цвят, така и на форма.Брои в опаковка от 37 -40брПредлага се в различни ароматиCorn-ЦаревицаHoney-МедScopex-СкопаксCrab-РакMusse-Мида..
10.00 лв
Без данък:10.00 лв
Марка: Barfin Line Модел: Плуващ бонджук 10 мм
Бонджукът е идеална стръв за шаран . Препоръчва се за диви водоеми с наличие на прави раци , ярките му цветове привличат вниманието на рибата и резултати не закъсняват.Размер : 10 мм ...
3.00 лв
Без данък:3.00 лв
Модел: ВАРЕН ТИГРОВ ФЪСТЪК 1КГ
Тигровите ядки съдържат около 25% мазнини, 30% нишесте и 7% протеини. Мазнината се състои предимно от ненаситени мастни киселини, като олеинова киселина и линолова киселина. И накрая, тигровите ядки са пълни с минерали. Нашите тигрови ядки са готови за употреба в удобна пластмасова кофичка и се съст..
13.00 лв
Без данък:13.00 лв
Варен тигров фъстък BARFIN LINE Варен тигров фъстък BARFIN LINE
Ново
Марка: Barfin Line Модел: Варен тигров фъстък BARFIN LINE
Натурален микс от варен тигров фъстък.Готови за употреба и с дълъг срок на годност.Големите и добре сварени зърна са особено атрактивна захранка, а бързото им храносмилане от рибите води до непрестанно търсене на още храна.За най-добър резултат, използвайте като добавка към микс от пелети и протеино..
10.90 лв
Без данък:10.90 лв
Модел: ВАРЕНА ЦАРЕВИЦА С КОНОП
Натурален микс от варени семена царевица и коноп.Тези семена са готови за употреба и имат дълъг срок на годност .Могат да бъдат използвани при захранване и риболов на косъм.или комбинация с пелети и топчета. Опаковка кофичка нето тегло (чисто тегло) на семената: 1kg..
7.00 лв
Без данък:7.00 лв
Модел: POP-UP SWEET CORN IMITATION
Изкуствена pop-up сладка царевица от Enterprise Tackle..
7.00 лв
Без данък:7.00 лв
Модел: ESP Double Corn – Pink & White
Плуваща изкуствена двойна царевица ESP Double Corn – Pink & White. Изработена от твърд, изключително плуващ материал, който не губи от плаваемостта си.Може да се ароматизира допълнително или да се използва без подсилващ аромат.Подходяща е и за балансиране на поп-ъп монтажи, като Ronnie, Hinged S..
10.00 лв
Без данък:10.00 лв
Марка: T BAITS Модел: TOROMANOVI CARP TACKLE Pop Up Sweetcorn
Плуваща силиконова царевица в ярки цветове и стопери в комплекта.Големите и ярки зърна могат да се използват за стръв както самостоятелно, така и в комбинация с протеиново топче.Добавеният аромат на сладка царевица, който ги прави неустоими за всяка риба наоколо.Използвайте включените в пакета стопе..
7.00 лв
Без данък:7.00 лв
Марка: T BAITS Модел: TOROMANOVI CARP TACKLE Pop Up Sweetcorn 40 бр.
Плуваща силиконова царевица, фабрично дипната в аромат на сладка царевица.Предлагат се в удобно и леко пластмасово бурканче за многократна употреба по 40 бр. с избор от жълти, оранжеви и микс цветове.Големите и ярки зърна могат да се използват за стръв както самостоятелно, така и в комбинация с прот..
8.00 лв
Без данък:8.00 лв
Модел: ENTERPRISE LARGE POP UP SWEETCORN
Плуваща голяма силиконова царевица Enterprise в жълт цвят с много добра плаваемост. Изключително устойчива, тя може да се ползва за стръв както на косъм, така и директно на куката. Успешно се комбинира с протеинови топчета, пелети, дъмпели, царевица и други видове стръв.Подходяща е за улов на шаран,..
8.00 лв
Без данък:8.00 лв
Модел: тигров фъстък
Тигровите ядки са подходящи за риболов на шаран. Те са пълни с атрактори и захари, което ги превръща в изключително ефективна стръв за едрите риби.Начин на приготвяне на тигров фъстък: Накиснете ядките в студена вода за около 36 часа. След това се оставят да заврат..
10.00 лв
Без данък:10.00 лв
Модел: Cukk Garlic Honey(чесън и мед) суха
Царевица Cukk Garlic Honey(чесън и мед) суха.Риболовната стръв CUKK съдържа цели, ронени зърна царевица. Те се отличават с много добра твърдост и перфектна устойчивост върху куката. След риболов затваряйте внимателно капака на бурканчето, за да гарантирате трайност поне няколко месеца. Съдържа само ..
6.00 лв
Без данък:6.00 лв
Модел: Cukk Strawberry (ягода) суха
Царевица Cukk Strawberry (ягода) суха.Риболовната стръв CUKK съдържа цели, ронени зърна царевица. Те се отличават с много добра твърдост и перфектна устойчивост върху куката. След риболов затваряйте внимателно капака на бурканчето, за да гарантирате трайност поне няколко месеца. Съдържа само естеств..
6.00 лв
Без данък:6.00 лв
Показани 1 от 15 | 27 (2 Страници)
Ние използваме "бисквитки". Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това.