КОЛИЧКА

STARBAITS

Марка: STARBAITS Модел: Starbaits Attractor Garlic Fish 200ml
Дип Starbaits Attractor Garlic Fish 200ml.Дип GARLIC FISH  от серията PERFORMANCE  на Starbaits. Съдържа висока пропорция етерични масла с екстракт от чесън, концентрирана чеснова пудра, сол и бързоразградими рибни протеини. Подчертава миризмата и вкусовата следа на стръвта..
22.00 лв
Без данък:22.00 лв
Марка: STARBAITS Модел: Starbaits Attractor Ocean Tuna
Dip Attractor от серията Performance Concept на Starbaits – излъчва ореол около вашата стръв, като по този начин ще улесни локализирането от шарана. Може да се използва като добавка към вашата стръв – накисвате протеиновите топчета в дипа, за да се увеличи тяхната атрактивна стойност,..
22.00 лв
Без данък:22.00 лв
Марка: STARBAITS Модел: Starbaits Attractor Omega Fish
Дип Starbaits Attractor Omega Fish.Dip Attractor от серията на Starbaits – излъчва ореол около вашата стръв, като по този начин ще улесни локализирането от шарана. Може да се използва като добавка към вашата стръв – накисвате протеиновите топчета в дипа, за да се увеличи тяхната атрактивна стой..
23.00 лв
Без данък:23.00 лв
Марка: STARBAITS Модел: Starbaits Attractor Red Liver
Дип Starbaits Attractor Red Liver.Dip Attractor от серията  на Starbaits – излъчва ореол около вашата стръв, като по този начин ще улесни локализирането от шарана. Може да се използва като добавка към вашата стръв – накисвате протеиновите топчета в дипа, за да се увеличи тяхната атрактивна..
23.00 лв
Без данък:23.00 лв
Марка: STARBAITS Модел: Starbaits Attractor Signal
Дип Starbaits Attractor Signal.Dip Attractor на Starbaits – излъчва ореол около вашата стръв, като по този начин ще улесни локализирането от шарана. Може да се използва като добавка към вашата стръв – накисвате протеиновите топчета в дипа, за да се увеличи тяхната атрактивна стойност, или да го..
23.00 лв
Без данък:23.00 лв
Марка: STARBAITS Модел: Starbaits Demon Hot Demon
Дип Starbaits Demon Hot Demon със силен лют аромат.Dip Attractor от серията Performance ConcepTна Starbaits – излъчва ореол около вашата стръв, като по този начин ще улесни локализирането от шарана. Може да се използва като добавка към вашата стръв – накисвате протеиновите топчета в дипа, ..
22.00 лв
Без данък:22.00 лв
Дропер Starbaits BLACKBERRY
Ново
Марка: STARBAITS Модел: Starbaits BLACKBERRY
PROBIOTIC - BLACKBERRY DROPPERКонцентриран аромат, който е разработен към всяка от концепциите от високия клас на STARBAITS. Използват се 2-3 капки от флакона, достатъчни да придадат желания от риболовеца аромат на Pop Up или лежащи топчета, както и да възвърне основния, ако е отслабнал. Предлага се..
23.00 лв
Без данък:23.00 лв
Дропер Starbaits FRUITY MIX
Ново
Марка: STARBAITS Модел: Дропер Starbaits FRUITY MIX
ADD IT - FRUITY MIX DROPPERИзползват се 2-3 капки от флакона, достатъчни да придадат желания от риболовеца аромат на Pop Up или лежащи топчета, както и да възвърне основния, ако е отслабнал. Предлага се в стъклен 30 мл флакон, предназначен за максимално дълго запазване на качеството на съдържанието...
23.00 лв
Без данък:23.00 лв
Дропер Starbaits GARLIC FISH
Ново
Марка: STARBAITS Модел: Starbaits GARLIC FISH
PERFORMANCE CONCEPT - GARLIC FISH DROPPERКонцентриран аромат, който е разработен към всяка от концепциите от високия клас на STARBAITS. Използват се 2-3 капки от флакона, достатъчни да придадат желания от риболовеца аромат на Pop Up или лежащи топчета, както и да възвърне основния, ако е отслаб..
23.00 лв
Без данък:23.00 лв
Дропер Starbaits HOT DEMON
Ново
Марка: STARBAITS Модел: Starbaits HOT DEMON
PERFORMANCE CONCEPT - HOT DEMON DROPPERКонцентриран аромат, който е разработен към всяка от концепциите от високия клас на STARBAITS. Използват се 2-3 капки от флакона, достатъчни да придадат желания от риболовеца аромат на Pop Up или лежащи топчета, както и да възвърне основния, ако е отслабнал. Пр..
23.00 лв
Без данък:23.00 лв
Дропер Starbaits MONSTER CRAB
Ново
Марка: STARBAITS Модел: Starbaits MONSTER CRAB
PROBIOTIC - MONSTER CRAB DROPPERКонцентриран аромат, който е разработен към всяка от концепциите от високия клас на STARBAITS. Използват се 2-3 капки от флакона, достатъчни да придадат желания от риболовеца аромат на Pop Up или лежащи топчета, както и да възвърне основния, ако е отслабнал...
23.00 лв
Без данък:23.00 лв
Дропер Starbaits OCEAN TUNA
Ново
Марка: STARBAITS Модел: Starbaits OCEAN TUNA
PERFORMANCE CONCEPT - OCEAN TUNA DROPPERКонцентриран аромат, който е разработен към всяка от концепциите от високия клас на STARBAITS. Използват се 2-3 капки от флакона, достатъчни да придадат желания от риболовеца аромат на Pop Up или лежащи топчета, както и да възвърне основния, ако е отслабнал. П..
23.00 лв
Без данък:23.00 лв
Дропер Starbaits OMEGA FISH
Ново
Марка: STARBAITS Модел: Starbaits OMEGA FISH
PERFORMANCE CONCEPT - OMEGA FISH DROPPERКонцентриран аромат, който е разработен към всяка от концепциите от високия клас на STARBAITS. Използват се 2-3 капки от флакона, достатъчни да придадат желания от риболовеца аромат на Pop Up или лежащи топчета, както и да възвърне основния, ако е от..
23.00 лв
Без данък:23.00 лв
Дропер Starbaits PEACH & MANGO
Ново
Марка: STARBAITS Модел: Starbaits PEACH & MANGO
PROBIOTIC - PEACH & MANGO DROPPERКонцентриран аромат, който е разработен към всяка от концепциите от високия клас на STARBAITS. Използват се 2-3 капки от флакона, достатъчни да придадат желания от риболовеца аромат на Pop Up или лежащи топчета, както и да възвърне основния, ако е отсла..
23.00 лв
Без данък:23.00 лв
Марка: STARBAITS Модел: Дропер Starbaits Performance Concept Signal
Дропер Starbaits Performance Concept Signal. Концетриран аромат(дип), който е разработен към всяка от концепциите от високия клас на Starbaits.Използват се 2-3 капки от флакона, достатъчни да придадат желания от риболовеца аромат на Pop-up или лежащи топчета, както и да възвърне основния, ако е отсл..
23.00 лв
Без данък:23.00 лв
Показани 1 от 15 | 26 (2 Страници)

STARBAITS

STARBAITS

STARBAITS

Ние използваме "бисквитки". Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това.