КОЛИЧКА

JRC

Стол шарански JRC Defender Relax Armchair Стол шарански JRC Defender Relax Armchair
Ново
Марка: JRC Модел: JRC Defender Relax Armchair
Стол шарански JRC Defender Relax Armchair.Defender Relax Armchair осигурява целия комфорт, от който се нуждаете на една наистина добра цена! Снабден е с ергономични подлакътници и дебело подплатени облегалка и седалка. Има четири напълно регулируеми телескопични крака, които са с допълнителни подвиж..
190.00 лв
Без данък:190.00 лв
Стол шарански JRC Rova Relaxa Armchair
Ново
Марка: JRC Модел: JRC Rova Relaxa Armchair
Стол шарански JRC Rova Relaxa Armchair.Rova Camo Relaxa Recliner осигурява целия комфорт, от който се нуждаете на една наистина добра цена! Снабден е с ергономични подлакътници и дебело подплатени облегалка и седалка. Има четири напълно регулируеми телескопични крака, които са с допълнителни подвижн..
210.00 лв
Без данък:210.00 лв
Шаранска стойка JRC Cocoon Pod Шаранска стойка JRC Cocoon Pod
Ново
Марка: JRC Модел: JRC Cocoon Pod
Cocoon Pod е лека, здрава и лесна за транспортиране шаранска стойка, която може да се регулира както по дължина, така и на височина. Предлага се във версия за 3 въдици.Характеристики:Шаранска стойка за 3 въдици.Лека, но здрава алуминиева конструкция.Черно покритие без отблясъци.Издръжливи ABS части,..
289.00 лв
Без данък:289.00 лв
Шарански сигнализатор червен JRC Radar C4 Alarm RED Шарански сигнализатор червен JRC Radar C4 Alarm RED
Ново
Марка: JRC Модел: JRC Radar C4 Alarm RED
Шарански сигнализатор червен JRC Radar C4 Alarm RED.Използването на най-новия електронен дизайн и водоустойчива технология гарантира, че Radar C4 все още ще осигури отлична индикация, дори при най-лошите метеорологични условия.Характеристики:Ярка LED червена светлина.Известяване в рамките на 30 секу..
55.00 лв
Без данък:55.00 лв
Шарански сигнализатори JRC Radar CX Set 3+1 Шарански сигнализатори JRC Radar CX Set 3+1
Ново
Марка: JRC Модел: JRC Radar CX Set 3+1
Характеристики:Проектирани, конструирани и тествани в Обединеното кралство.“Бягащи”(Travelling) светодиоди – run и drop-back по индивидуален начин – с различен сигнал и указване на посоката.Цвят на светлинната сигнализация: Червен, Зелен, Оранжев.Известяване в рамките на 20 секунди след кълване.Безс..
449.00 лв
Без данък:449.00 лв
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)

JRC

JRC

JRC

Ние използваме "бисквитки". Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това.