КОЛИЧКА

ПАЛАТКИ


Марка: NGT Модел: NGT 10 броя с чук в калъф
Колчета за палатака NGT 10 броя с чук в калъф.Колчета за палатка от стомана за вашето броли или чадър със странична тента. Дизайна им със свределно острие, помага да се забият без усилия дори и в твърда почва. Колчетата са пригодени за забиване с чук, без опасност от счупване.NGT Bivvy Pegs and Mall..
35.00 лв
Без данък:35.00 лв
Марка: NGT Модел: NGT Bivvy Pegs 10 x 30см
Колчета за палатка NGT Bivvy Pegs 10 x 30см Bivvy Pegs in Case.Колчета за палатка от стомана за вашето броли или чадър със странична тента. Дизайна им със свределно острие, помага да се забият без усилия дори и в твърда почва. Колчетата са пригодени за забиване с чук, без опасност от счупване.Израбо..
25.00 лв
Без данък:25.00 лв
Модел: Палатка Avid Carp Screen House 3D
Палатка Avid Carp Screen House 3D.Screen House 3D е идеалният подслон, който да ви придружава във вашите риболовни приключения при дълги излети. С достатъчно място за удобно настаняване на всичкото ваше риболовно оборудване – чудесна защита далеч от слънцето или лошото дъждовно време. Дори и на..
517.00 лв
Без данък:517.00 лв
Модел: Avid Carp Screen House 3D Compact
Палатка Avid Carp Screen House 3D Compact.Това е най-малката и компактна палатка от гамата Screen House на Avid Carp, идеална за самотния риболовец, който се нуждае от допълнително пространство при по-дълги риболовни сесии. Перфектното място за подслон от атмосферните влияния, независимо д..
429.00 лв
Без данък:429.00 лв
Марка: FOX Модел: Fox EOS 1-Man Bivvy
Палатка Fox EOS 1-Man Bivvy от бюджетната линия  EOS на FOX, която е за риболовци с ограничен бюджет но желаят да притежават качествено оборудване.Палатката е просторна и може да побере 1 легло, като остава и много място за прибиране на риболовните аксесоари.Характеристики:Проектирана, за да пр..
429.00 лв
Без данък:429.00 лв
Марка: FOX Модел: Fox EOS 2-Man Bivvy
Шаранска палатка Fox EOS 2-Man Bivvy.Тази палатка е от новата линия  EOS на FOX, която е за риболовци с ограничен бюджет но желаят да притежават качествено оборудване.Палатката е просторна и може да побере 2 легла, като остава и много място за прибиране на риболовните аксесоари.Характеристики:П..
515.00 лв
Без данък:515.00 лв
Марка: FOX Модел: Fox R-Series 2 Man Giant Bivvy
Палатка Fox R-Series 2 Man Giant Bivvy. Двуместната Гигантска палатка Fox R-Series, както подсказва името и е невероятно голяма! Отличен избор за дълги сесии и риболовни пътувания с вашия партньор, деца или приятели. С височината си от 2.1м тази палатка предлага невероятно много място и над главата,..
1,299.00 лв
Без данък:1,299.00 лв
Марка: NGT Модел: NGT FORTRESS BIVVY DELUXE XL 2 MAN
Палатка NGT XL Fortress Bivvy 2 Man е предназначена за шаранджийски риболов в съчетание с уникални цена и качество във версията си XLАлуминиева конструкцияДопълнително дъноПредни вентилационни отвориПълно затваряща се предна10бр HD колчета с Т-дръжка5000мм воден стълбДопълнително залепени ..
549.00 лв
Без данък:549.00 лв
ЧАДЪР С ТЕНТА NGT 45INC CAMO BROLLY TENT ЧАДЪР С ТЕНТА NGT 45INC CAMO BROLLY TENT
Ново
Марка: NGT Модел: NGT 45INC CAMO BROLLY TENT
Дръжката е от две части, с възможност за регулиране на дължината и наклона на чадъра. Механизмът застопорява стабилно чадъра при отваряне. Окомплектовката включва колчета и допълнително въженце в калъф, предназначени за надеждно фиксиране на тентата към земята.Цвят: КамуфлажШирочина на чадъра, измер..
85.00 лв
Без данък:85.00 лв
Марка: NASH Модел: NASH BANK LIFE GAZEBO
Шатра Nash Bank Life Gazebo е центъра на удобството, независимо дали сте на почивка на къмпинг, или да прекарате дълго време под шатрата докато ядете и пиете. Може би най-стабилната и здрава конструкция създавана някога за такъв тип продукт.Шатра Nash Bank Life Gazebo е центъра на удобството, незави..
949.00 лв
Без данък:949.00 лв
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)
Ние използваме "бисквитки". Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това.