КОЛИЧКА

РАКЕТИ И КОБРИ ЗА ЗАХРАНВАНЕ

РАКЕТИ И КОБРИ ЗА ЗАХРАНВАНЕ
Марка: PROLOGIC Модел: Кобра Prologic Cruzade Throwing Stick
Prologic Cruzade Throwing Stick се предлагат се в два размера - 20мм и 24мм.Изработени с помощта на много здрава, но лека пластмаса и оборудвани с мека на допир противохлъзгаща се дръжка с достъп до долния край за лесно почистване или за премахване на боили, които могат да се заклещят в тръбата.Хара..
19.00 лв
Без данък:19.00 лв
Марка: FOX Модел: Fox Rangemaster Powergrip Method Pouch Catapult
Прашка Fox Rangemaster Powergrip Method Pouch Catapult.Характеристики:     Извита ергономична дръжка за повишен комфорт и контрол – кривата в ръкохватката коригира и предотвратява нуждата от извиване на китката при изстрелване на стръвта     Твърдо формованата..
34.00 лв
Без данък:34.00 лв
Марка: NGT Модел: NGT CARP CATAPULT
Прашка за захранване NGT Carp Catapult е с удобна дръжка и еластични ластици произведени за хирургическата индустрия в САЩ. Съчетанието с подходящия ластик позволява много точно и прецизно хвърляне. Чашката е от еластична пластмаса, която може да побере достатъчно семена и захрана...
27.00 лв
Без данък:27.00 лв
Марка: FOX Модел: Fox Impact Spod
Въпреки че на пазара се предлагат различни ракети за захранване, дизайнерите на FOX преценяват че има място за развитие и подобрения. След тригодишни научни изследвания и безброй часове полеви тестове се появява Fox Impact Spod. Тази нова ракета може да се похвали с някои уникални подобрен..
33.00 лв
Без данък:33.00 лв
Модел: Ракета за захранване EASTSHARK M
Ракета за захранване EASTSHARK M серия VasakuraПозволява да се захранва на дълги разстояния със захранки, семена, пелети и др.Има добри полетни качества. Тя е лесна и бързо почистваща се след кастинг.Поради специфичната си форма на “лъжичка”, лесно може да заредите захранката само с една ръка.Един о..
14.00 лв
Без данък:14.00 лв
Модел: Ракета за захранване Eastshark Tu-160 Spod
Ракета за захранване Eastshark Tu-160 Spod. Ракета от ново поколение с уникални иновации.Позволява захранването на големи дистанции на захранки с разнороден състав и консистенция. Притежава добри полетни качества.Характеристики:Бързо зареждане с една ръкаРазмери(приблизителни): дължина – 20см, диаме..
12.00 лв
Без данък:12.00 лв
Модел: Spomb Midi X White
Ракета за захранване Spomb Midi X White в бял цвят, с патентован дизайн, който позволява на съдържанието на Spomb да се освободи моментално при удар с водната повърхност.Версия с размер между large  и midi  Дизайнът на Spomb Midi X позволява достигане на още по-далечни дистанции от Spomb м..
35.00 лв
Без данък:35.00 лв
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)
Ние използваме "бисквитки". Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това.