КОЛИЧКА

КУТИИ И КЛАСЬОРИ

Разнообразие от кутии и класьори за риболовни принадлежности. Качествени продукти на ниски цени от топ производители за шаранджийски риболов.
Марка: NGT Модел: NGT STIFF RIG WALLET
Класьор за шарански поводи и монтажи, с твърди външни стени и здрав непромокаем плат. Полезен аксесоар, в който да подредите готовите си поводи за шарански и фидер риболов. Включва две табла от микропореста материя с общо 20 пина за фиксиране на поводите. Качествена изработка със здрави шевове и сиг..
24.00 лв
Без данък:24.00 лв
Марка: PROLOGIC Модел: Кутия за аксесоари Prologic Tackle Organizer S 1+4 BoxSystem
Характеристики- Супер здрава найлонова конструкция- Надеждна заключваща система- 4 кутийки за аксесоари- Може да побере всички аксесоари от гамата Last Meter- Размери : 23.5 см.х 20 см.х 6 см...
38.00 лв
Без данък:38.00 лв
Марка: PROLOGIC Модел: Кутия за монтажи Prologic Cruzade Rig Box
Prologic Cruzade Rig Box е здрав, водоустойчив класьор за вързани куки и монтажи.Характеристики:   - Водоустойчив   - Удароустойчив   - Четири табла за монтажи   - Побира до 40бр монтажи   - Мерителна линия на капака   - Размери - 35 x..
28.00 лв
Без данък:28.00 лв
Модел: Кутия за поводи и монтажи Raven X2 Rig Box 20 pins
Кутия за поводи и монтажи Raven X2 Rig Box 20 pins.Удобен класьор за шарански поводи, монтажи, вързани куки и други дребни аксесоари. Съдържа микропореста гума и 20 игли за забождане на поводите.Прозрачен капак и корпус в камуфлажно зелено.Размери: 34.5 х 8.5 х 2.5 см...
12.00 лв
Без данък:12.00 лв
Марка: NGT Модел: NGT 4+1 Tackle Box
Кутия за риболовни аксесоари NGT 4+1 Tackle Box.Тази кутия е перфектния избор за всеки шаранджия – може да побере всичките ви аксесоари на едно място. Комплектът включва една голяма кутия, разделена на 3 фиксирани отделения, 7 подвижни прегради и 4 малки кутии за аксесоари – с 3, 4, 6 и 8 отделения...
24.00 лв
Без данък:24.00 лв
Марка: NGT Модел: NGT XPR Plus Box
Кутия-класьор за поводи и монтажи NGT XPR Plus Box, предназначена да съхранява готови монтажи на косъм и компонентите за тяхното изграждане.Кутията е с магнитно затваряне, което прави достъпността и съхранението бързи и сигурни. Капакът е разграфен с 22 см линия, което помага за по-точно изработване..
29.00 лв
Без данък:29.00 лв
Модел: Чанта за аксесоари и олово NGT 3 Way Deluxe Lead Bag
Чанта за аксесоари и олово NGT 3 Way Deluxe Lead Bag e компактна чанта за олoво и аксесоари, осигуряваща защита и безопасно съхранение на широк спектър от аксесоари.Снабдена с цип, с подвижни  разделители вътре в нея, което позволява разделенията да бъдат регулирани спрямо нуждите ви...
17.90 лв
Без данък:17.90 лв
Марка: NGT Модел: NGT COMPLETE CARP RIG SYSTEM
Чанта за монтажи NGT Complete Carp Rig System включва четири отделни отделения, четири малки кутиики за аксесоари, 2бр подвижни класьора за монтажите с вкл. игли.Чанта за монтажи NGT Complete Carp Rig System отделно разполага с два отделни джоба за съхранение на допълнителни аксесоари, еластичен дър..
53.00 лв
Без данък:53.00 лв
Модел: Pelzer Executive Lead Bag
Чанта за олово Pelzer Executive Lead Bag. Стабилна и здрава малка чанта за транспорт и съхранение на тежести за риболов.Капакът има мрежест джоб с цип, а долната част на главното пространство за съхранение е облицована с качествен плат, дъното е твърдо.Оборудвана с 3 подвижни разделители с велкро ле..
26.00 лв
Без данък:26.00 лв
Марка: FOX Модел: Fox Camolite Mini Accessory Pouch
Чанта за риболовни аксесоари Fox Camolite Mini Accessory Pouch.Стабилна, здрава и много компактна чанта за съхранение на шаранджийски аксесоари – монофилни и плетени влакна, монтажи, дребни инструменти и др.Характеристики:Уникален камуфлажен материал Fox CamoИдеална за съхранение на разнообразни шар..
24.00 лв
Без данък:24.00 лв
Марка: FOX Модел: Fox R-Series Accessory Bag Medium
Чанта за риболовни аксесоари Fox R-Series Accessory Bag Medium.Стабилна и здрава чанта за съхранение на шаранджийски аксесоари – монофилни и плетени влакна, монтажи, дребни инструменти и др.Характеристики:Нов, износоустойчив и водоустойчив материал от полиестер 400 denierЗдрави и надеждни двойни 10 ..
27.00 лв
Без данък:27.00 лв
Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)
Ние използваме "бисквитки". Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това.