КОЛИЧКА

ИНСТРУМЕНТИ И АКСЕСОАРИ ЗА МОНТАЖИ

Разнообразие от инструменти и аксесоари за монтажи за шаранджийски риболов. Продукти с отлично качество на ниски цени.
FOX Edges Crimp Plyers клещи за кримпване FOX Edges Crimp Plyers клещи за кримпване
Ново
Марка: FOX Модел: FOX Edges Crimp Plyers
Клещите за кримпване са проектирани да работят специално на местата за нагъване, за да създадат обширно кримпване, което позволява естественото излизане на влакното от кримването. Клещите са заострени, за да създадат перфектен отвор за всеки размер на кримване, като същевременно гарантират последова..
23.99 лв
Без данък:23.99 лв
Марка: FOX Модел: Fox Edges Flippas Trans Khaki Size 1 – 5
Алайнери Fox Edges Flippas Trans Khaki Size 1 – 5.Лесно достъпно решение за създаване на агресивна презентация на куката. Плъзнете Flippa по вашата кука, за да застане над ухото и. Създава ъглово удължаване на куката и ускорява процеса на завъртане и закачане на куката.Характеристики:Безпроблемно ре..
9.70 лв
Без данък:9.70 лв
Марка: KORDA Модел: KORDA BASIX ANTI TANGLE SLEEVES
Корда Basix шлаухи против заплитане,Тези меки, заострени гумени, антиусукващи шлаухи не само помагат да се предотвратят заплитания, но също така са проектирани да се използват заедно с въртящите се вирбели QC...
7.00 лв
Без данък:7.00 лв
Модел: KORDA BAIT DRILL 6 ММ
Те се използват най-добре с топчета или тигрови ядки, където искате да добавите известна плаваемост, като критично балансиране на стръв или създаване на "снежен човек" от вашите дънни примамки – или дори просто ако забравите поп-ъпите си у дома по погрешка!Краят на свредлото за примамки разполага с ..
17.00 лв
Без данък:17.00 лв
Марка: FOX Модел: Бургия за стръв FOX Bait Drill & Cork Sticks
Бургия за стръв FOX Bait Drill & Cork Sticks служи за придаване на плаваемост на вашите дънни или балансирани топчета, чрез добавяне на коркова сърцевина в тях.Прецизно конструирана система, която е идеална за създаване на популярните балансирани презентации като KD Rig монтажи за шаран.Върха на..
18.00 лв
Без данък:18.00 лв
Марка: KORDA Модел: KORDA Sinker Tungsten Hooklink Weight
Малки волфрамови тежести са тези, които държат повода ви залепен за дъното.Тежестите KORDA SINKER са направени от тежък волфрам, който е дори по-тежък от оловото, което позволява да се намали обемът им.За да ги прехвърлите на линията, трябва да поставите влакното си в ухото на някой от металнит..
9.40 лв
Без данък:9.40 лв
Готов монтаж Fox Edges Camo Leadcore Kwik Change Heli Rigs
Ново
Марка: FOX Модел: FOX EDGES SUBMERGE CAMO LEADER HELI RIGS 30 lb
Fox Edges Camo Leadcore Leaders Helicopter Rig е готов монтаж за шаранджийски риболов предназначен за монтажи тип хеликоптер.Съдържа всички необходими елементи - ледкор, бърза връзка за повод, бърза връзка за олово, буферен тампон и стопер за линията.Поставете само повода и оловото, вържете на линия..
14.80 лв
Без данък:14.80 лв
Марка: FOX Модел: Fox Edges Fine Needle
Игла Fox Edges Fine Needle – фина тънка игла за пробиване на по-малки бойли и зърнени примамки.Дължина на металната част 5 см..
8.00 лв
Без данък:8.00 лв
Марка: FOX Модел: Fox Edges Gated Needle
Игла Fox Edges Gated Needle – игла с ухо, подходяща за изработка на монтажи с лидкор.Дължина на металната част 5 см...
8.00 лв
Без данък:8.00 лв
Марка: FOX Модел: Игла Fox Edges Heavy Needle
Игла Fox Edges Heavy Needle – перфектната игла за пробиване на по-големи бойли и други по-твърди примамки.Дължина на металната част 4.5 см...
8.00 лв
Без данък:8.00 лв
Марка: FOX Модел: Fox Edges Stix and Stringer Needle
Игла Fox Edges Stix and Stringer Needle. Много полезен инструмент, предназначен за монтирането на различни видове стръв /царевица, топчета и т.н./ към шаранджийските монтажи.Иглата е със “заключване” на върха, като по този начин облекчава нанизването на PVA “бонбони” на повода, предпазвайки от разкъ..
9.00 лв
Без данък:9.00 лв
Марка: KORDA Модел: KORDA MINI KRIMP TOOL
Инструментът Korda Mini Krimp е много компактен, така че лесно ще се побере във вашата Tackle Box или подобна кутия за риболов, но все пак ви позволява да получите достатъчно, за да образувате перфектната връзка всеки път.Инструментът Mini Krimp е нарочно проектира..
38.00 лв
Без данък:38.00 лв
Марка: FOX Модел: Fox EDGES Camo Power Grip Lead Clip Kit
Комплект за монтаж Fox EDGES Camo Power Grip Lead Clip Kit Size 7.Комплект за монтаж на олово от 5 части – клипс, гумен конус, заключващ конус, бърза връзка и пин – всички артикули с размер №7.По 5 броя от всеки артикул в комплекта в цвят Fox Edges Camo...
11.70 лв
Без данък:11.70 лв
Марка: FOX Модел: Fox Edges Submerge Camo Power Grip Lead Clip Kwik Change 30lb
Комплект за монтаж Fox Edges Submerge Camo Power Grip Lead Clip Kwik Change 30lb. Три броя готови монтажи за олово, изпълнени с повод Submerge Leader(абразивоустойчив повод, който потъва като камък, но не съдържа олово, за разлика от лидкор поводите) 30Lb с цвят „Trans Khaki“ с дължина 75см.Всичките..
14.90 лв
Без данък:14.90 лв
Марка: NGT Модел: NGT 6 PIECE PLASTIC BAITING SET
Комплект игли NGT 6 Piece Plastic Baiting Set е специално подбран комплект от игли за всяка ситуация.Комплекта включва:4бр игли1бр пула за стягане на възли1бр ножичка за плетени влакна..
15.00 лв
Без данък:15.00 лв
Показани 1 от 15 | 23 (2 Страници)
Ние използваме "бисквитки". Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това.